Rólunk

Rólunk

Az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. teljeskörű autóparkkezeléssel és finanszírozással foglalkozik, melybe beletartozik a a teljeskörű szerviz-szolgáltatás, a téli-nyári gumik cseréje és tárolása, az üzemanyagkártya biztosítása, a segélyszolgálat, cégautóadó és gépjárműadó kezelése valamint a gépjármű biztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatások és az a kis plusz az egyedi ügyfélkiszolgálásban és a rugalmasságban, ami kiemeli a többi autóparkkezelő közül cégünket.

A cég története

Az ANDREW’S Leasing and Fleet története a 2000-es év végére nyúlik vissza, amikor a bécsi székhelyű BAWAG P.S.K. LEASING GmbH. és a stuttgarti székhelyű LHS Leasing- und Handelsgesellschaft Deutschland GmbH. közös céget alapított Budapesten PSK-LHS Autóparkkezelési Kft. néven.

Ezt követően 2005-ben a BAWAG P.S.K. csoport kivásárolta az LHS tulajdonrészét, így cég neve BAWAG Leasing & Fleet Kft-re változott. A partneri kapcsolat továbbra is fennmaradt a BAWAG P.S.K. csoport és az LHS között, de az LHS Nyugat-Európa országaira, míg a BAWAG inkább Közép-Kelet Európa országaira koncentrált, így BAWAG Leasing & Fleet leányvállalatokat alapított Ausztria mellett Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is.
Az ezt követő időszakban BAWAG Leasing & Fleet a flottakezelés területén bekerült a piacvezető cégek felső körébe, mely elsősorban a jó kondícióknak és a rendkívüli rugalmasságnak volt köszönhető, amely dinamikus, de ugyanakkor kiegyensúlyozott fejlődést eredményezett. A 2008-as pénzügyi válság pont felemelkedő ágban érte a céget stabil pénzügyi háttérrel és jelentős likvidítással. A 2009-2010-es években nemcsak hogy sikerült talpon maradnia a cégnek, de tovább sikerült növelni a portfólió méretét, ezért érte a céget váratlanul a bécsi BAWAG P.S.K. csoport amerikai tulajdonosának döntése, melynek értelmében az üzletkötés leállt 2011.júliusától és a cég már csak a meglévő állomány kezelésével foglalkozott.

A következő változás a cég életében 2014. áprilisban történt a tulajdonosváltozásból adódóan, melynek következtében a cég teljesen magyar magántulajdonba került és ezzel párhuzamosan változott meg a cég neve ANDREW’S Leasing and Fleet Kft-re. És történet már a jelenben folytatódik tovább …

andrewsfleet.hu