rólunk

Köszönjük hogy figyelmet szentel oldalunknak. Az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. 15 éves tapasztalatával és biztos anyagi hátterével segíti partnereit autóparkjuk finanszírozásában és teljes körű kezelésében. Miért foglalkozna olyannal ami nem tartozik cége fő profiljába és miért vonna el forrásokat ezzel vállalkozásától? Cégünk segít az autópark és a költségek optimalizálásában, úgy hogy mellette a lehető legkevesebbet kelljen adminisztrálni. Lépjen kapcsolatba velünk, egy ajánlatot megér!

Az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft. teljeskörű autóparkkezeléssel és finanszírozással foglalkozik, melybe beletartozik a teljeskörű szerviz-szolgáltatás, a téli-nyári gumik cseréje és tárolása, az üzemanyagkártya biztosítása, a segélyszolgálat, cégautóadó és gépjárműadó kezelése valamint a gépjármű biztosításokhoz kapcsolódó szolgáltatások és az a kis plusz az egyedi ügyfélkiszolgálásban és a rugalmasságban, ami kiemeli a többi autóparkkezelő közül cégünket

A cég története

Az ANDREW’S Leasing and Fleet története a 2000-es év végére nyúlik vissza, amikor a bécsi székhelyű BAWAG P.S.K. LEASING GmbH. és a stuttgarti székhelyű LHS Leasing- und Handelsgesellschaft Deutschland GmbH. közös céget alapított Budapesten PSK-LHS Autóparkkezelési Kft. néven.

Ezt követően 2005-ben a BAWAG P.S.K. csoport kivásárolta az LHS tulajdonrészét, így cég neve BAWAG Leasing & Fleet Kft-re változott. A partneri kapcsolat továbbra is fennmaradt a BAWAG P.S.K. csoport és az LHS között, de az LHS Nyugat-Európa országaira, míg a BAWAG inkább Közép-Kelet Európa országaira koncentrált, így BAWAG Leasing & Fleet leányvállalatokat alapított Ausztria mellett Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is. Az ezt követő időszakban BAWAG Leasing & Fleet a flottakezelés területén bekerült a piacvezető cégek felső körébe, mely elsősorban a jó kondícióknak és a rendkívüli rugalmasságnak volt köszönhető, amely dinamikus, de ugyanakkor kiegyensúlyozott fejlődést eredményezett. A 2008-as pénzügyi válság pont felemelkedő ágban érte a céget stabil pénzügyi háttérrel és jelentős likvidítással. A 2009-2010-es években nemcsak hogy sikerült talpon maradnia a cégnek, de tovább sikerült növelni a portfólió méretét, ezért érte a céget váratlanul a bécsi BAWAG P.S.K. csoport amerikai tulajdonosának döntése, melynek értelmében az üzletkötés leállt 2011.júliusától és a cég már csak a meglévő állomány kezelésével foglalkozott.

A következő változás a cég életében 2014. áprilisban történt a tulajdonosváltozásból adódóan, melynek következtében a cég teljesen magyar magántulajdonba került és ezzel párhuzamosan változott meg a cég neve ANDREW’S Leasing and Fleet Kft-re. És történet már a jelenben folytatódik tovább …

Keressen minket bizalommal!

Cím: 1163 Budapest, Veres Péter út 65.

Ügyfélfogadás: Telefonos bejelentkezés alapján
munkanapokon 9.00-14.00 között

Telefon: 06-1/505-5100