Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

  Miért is éri meg Önnek az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft-re bíznia autójának kezelését? Mindenkiben ez a kérdés merül fel legelőször, de ehhez végig kell venni sorra a cégünk által kínált szolgáltatásokat.

  A lenti szolgáltatások sokszínűségéből látható, hogy miért érdemes az ANDREW’S Leasing and Fleet Kft-re bízni autójának kezelését: mert ezzel nemcsak időt és pénzt takarít meg cége számára, hanem megteremti annak a lehetőségét, hogy azzal foglalkozzon amihez Ön és a cége a legjobban ért.

 • Finanszírozás

  Az autó típusa, felszereltsége egyértelműen meghatározza a beszerzési árat, míg a futásteljesítménye az optimális futamidőt és a kalkulálható maradványértéket. Ezek szükségesek ahhoz, hogy az optimális havi lízingdíjat/bérleti díjat meghatározzuk, annak érdekében, hogy Önnek a futamidő alatt a legkisebb költséggel sikerüljön üzemeltetnie a járművét. Természetesen nem elhanyagolandó, hogy a teljes vételár és az üzembehelyezési költségek megfinanszírozása nem a saját forrásokat terheli, így vállalkozása a mindenkinek oly’ drága saját forrásokat ott tudja felhasználni, ahol a leghatékonyabban tud profitot termelni, ez pedig a cég alapvető üzleti tevékenysége.
 • Szerviz-szolgáltatás

  Havi átalány ellenében biztosítjuk az autó típusához, a futamidőhöz és a futásteljesítményhez optimalizált szerviz költségeket. A szerviz költségek és az átalány különbségének elszámolását illetően Ön választhat nyílt vagy zárt típusú szervizt attól függően, hogy milyen mértékben szeretné a szervizből adódó kockázatot átadni nekünk. Egy biztos, bármelyik variációt is választja, az autó szervizelése szempontjából levesszük válláról a terhet legyen szó kötelező szervizről vagy egyedi meghibásodásról.
 • Biztosítás

  Mind a casco mind a kötelező biztosítás beépíthető a havi díjba, mely egyrészt jelentős adminisztrációt vesz le az Ön válláról, másrészt egy esetleges baleset során a hozzá kapcsolódó kárügyintézéssel rengeteg utánajárást és időt spórolhat meg. A jelenlegi szabályozások alapján a kötelező biztosítást csak abban az esetben tudjuk a havi díjba beépíteni, amennyiben a forgalmi engedélyben csak cégünk szerepel.
 • Téli-nyári gumik cseréje

  Természetesen a szerviz szolgáltatás keretében, a havi szervizátalány ellenében biztosítjuk a futásteljesítménynek és a futamidőnek megfelelően optimalizált darabszámú téli és nyári gumit, annak szezonális cseréjét és tárolását.
 • Üzemanyagkártya

  Partnereinken keresztül biztosítjuk különböző kategóriában az üzemanyagkártyát, mellyel Önnek lehetővé válik, hogy egyrészt csak havi rendszerességgel kelljen fizetni a számláit, másrészt ne kelljen külön letéttel vagy bankgaranciával foglalkoznia, de mégis ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezhesse mint amennyiben direktben szerződne az üzemanyagforgalmazóval. Részletekért a kártyát és a letiltást illetően kattintson ide.
 • Segélyszolgálat

  Partnerünkön keresztül biztosítjuk a szolgáltatást, mely a gyári segélyszolgálattól függetlenül éjjel-nappal biztosítja az elakadt autók mentését. A szolgáltatás leírását itt találja meg: assistance, segélyszolgálat.
 • Cégautóadó és gépjárműadó kezelése

  A jelenlegi szabályozások alapján amennyiben a forgalmi engedélyben csak cégünk szerepel, úgy mind a cégautóadó, mind a gépjárműadó tekintetében mentesíteni tudjuk Önt az adminisztrációtól, míg az adók összegét a havi díjba beépítjük, így nem kell sem a bevallásokkal, sem az időszaki befizetésekkel foglalkoznia.
 • Csereautó

  Az Ön igényének megfelelő csereautót biztosítunk megállapodás szerinti elszámolásban annak érdekében, hogy nem maradjon autó nélkül értékes időt vesztve az üzleti életben.
 • Bérautó

  A csereautó szolgáltatás mellett cégünk saját bérautóflottával rendelkezik, mely rövid távon igénybevehető az új autó megérkezéséig, vagy amíg az új kollega pozíciója véglegesedik. Részletekért kattintson ide.
andrewsfleet.hu